Robot las Yaskawa MOTOMAN-SP165

Katrangan singkat:

Ing Robot las Yaskawa MOTOMAN-SP165 yaiku robot multi-fungsi sing cocog karo bedhil las cilik lan medium. Iki minangka jinis multi-gabungan vertikal 6 sumbu, kanthi beban maksimum 165Kg lan kisaran maksimal 2702mm. Cocog kanggo lemari kontrol YRC1000 lan panggunaan kanggo welding spot lan transportasi.


Detail Produk

Tag Produk

Robot Las Welding  Katrangan :

Ing MOTOMAN-SP seri saka Robot pengelasan titik Yaskawa dilengkapi sistem robot canggih kanggo ngatasi masalah situs produksi kanthi cerdas kanggo para pelanggan. Standardisasi peralatan, tingkatake efisiensi instalasi, operasi, lan pangopènan, nyuda langkah operasi panyiapan lan pangopènan peralatan, lan ningkatake efisiensi operasi.

Ing Robot las Yaskawa MOTOMAN-SP165 yaiku robot multi-fungsi sing cocog karo bedhil las cilik lan medium. Yaiku a6 sumbu vertikal multi-sendi jinis, kanthi beban maksimum 165Kg lan kisaran maksimal 2702mm. Cocog kanggo lemari kontrol YRC1000 lan panggunaan kanggo welding spot lan transportasi.

Rincian Teknis saka  Robot Las Welding :

Sumbu sing Dikontrol Payload Max Working Range Baleni maneh
6 165Kg 2702mm ± 0,05mm
Bobot Pasokan Daya S Axis L Axis
1760Kg 5.0kVA 125 ° / detik 115 ° / detik
Sumbu U Sumbu R B Poros T Axis
125 ° / detik 182 ° / detik 175 ° / detik 265 ° / detik

Robot las titik MOTOMAN-SP165 kasusun saka awak robot, sistem kontrol komputer, kothak pengajaran lan sistem las spot. Amarga nyuda gangguan antarane peralatan periferal lan kabel, simulasi online lan operasi pengajaran luwih gampang. Jinis lengen kothong kanthi kabel internal kanggo las titik nyuda sawetara kabel ing antarane robot lan kabinet kontrol, ningkatake ketahanan nalika nyedhiyakake peralatan sing gampang, njamin jangkoan operasi sing luwih murah, cocog kanggo konfigurasi kerapatan tinggi, lan ningkatake kecepatan tinggi operasi. Kontribusi kanggo produktivitas.

Kanggo adaptasi karo kebutuhan kerja gerakan sing fleksibel, robot welding spot biasane milih desain dhasar robot industri sing diartikulasikan, sing umume duwe enem derajat kebebasan: rotasi pinggang, rotasi lengen gedhe, rotasi lengen, rotasi pergelangan tangan, ayunan pergelangan tangan lan pergelangan tangan corak. Ana rong mode nyopir: drive hidrolik lan drive listrik. Antarane, drive listrik duwe kaluwihan saka perawatan sederhana, konsumsi energi sithik, kecepatan dhuwur, presisi tinggi, lan keamanan sing apik, mula digunakake kanthi akeh.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan