YASKAWA HANDLING ROBOT MOTOMAN-GP180

Katrangan singkat:

YASKAWA HANDLING ROBOT MOTOMAN-GP180 manipulator penanganan universal multifungsi, Robot sumbu vertikal 6 sumbu vertikal, bisa nggawa bobot maksimum 180Kg, lan gerakan maksimum 2702mm, cocog kanggo Kabinet kontrol YRC1000.


Detail Produk

Tag Produk


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan