Babagan Kita

Shanghai Jiesheng Robot Co., Ltd.

Babagan Kita

Kumpeni profil

Sapa Kita?

Didirikan ing 23 Februari 2011, Shanghai Jiesheng Robot Co., Ltd. minangka perusahaan teknologi tinggi komprehensif sing spesialisasine ing riset lan pangembangan, produksi, lan pemasaran peralatan lan bahan ing bidang robot industri, las lan pemotongan layanan teknis lengkap. Produk utama perusahaan: robot Yaskawa, sel kerja las, stasiun kerja pengelasan, ruang kerja pengelasan, peralatan las lan aksesoris.

rewarding

Sajrone 10 taun kerja keras, 10 taun manufaktur kanthi tliti, lan 10 taun layanan darmabakti, Shanghai Jiesheng wis kerja keras ing bidang robotika, bertekad kanggo inovasi, lan entuk asil sing apik lan nyempurnakake perusahaan terkemuka ing industri robotika. Siji proyek sawise liyane sukses dikirim, lan siji baris produksi liyane diluncurake kanthi sampurna. Konco iki kerja keras para karyawan Jiesheng saka desain nganti manufaktur nganti dikirim.
Kaya sing diandharake dening Chen Lijie, manajer umum Jiesheng, Jiesheng kudu ngetrapake strategi merek layanan, pelanggan dadi dhasar, lan karyawan kasebut minangka praktisi sing ngetrapake strategi merek. Mung kanthi terus inovasi lan nyaring praktik sing wis ditemtokake lan link kanggo kepuasan pelanggan, bisa sukses. Liwat implementasi strategi merek layanan "praktik paling apik", kita bakal nggawe tim kepuasan pelanggan lan perusahaan butik karo karyawan sing kepenak.

Penegasan industri babagan perusahaan lan kepercayaan pelanggan ing perusahaan nemtokake sepira ambane ing pasar. Sepuluh taun mung sedhela banget ing kali sejarah sing dawa. Kanggo Jiesheng, 10 taun yaiku transformasi lan pangembangan 10 taun, 10 taun digawe apik, lan 10 taun tuwuh kanthi cepet. Nalika arep miwiti lelungan anyar, kabeh karyawan ing Jiesheng kebak semangat, siyap kanggo nampani 10 taun sabanjure sing luwih mulya.

Produk umume digunakake ing las busur, welding spot, gluing, cutting, handling, palletizing, painting, riset ilmiah lan pengajaran. Nyedhiyakake desain peralatan instalasi, instalasi, lan layanan purna jual kanggo pabrikan komponen otomatis.

Strategi perusahaan: Nyedhiyakake solusi otomatisasi Tionghoa kanggo pelanggan global;

Filosofi kita: Dadi pemasok peralatan otomotif robotik sing berkualitas;

Nilai kita: Tim kompetitif, pionir lan usaha, inovasi terus-terusan, lan wani tantangan;

Misi kita: Kita nyedhiyakake pelanggan kanthi produk bermutu lan layanan berkualitas tinggi;

Teknologi kita: Didhukung dening tim teknis senior.

Alamat kantor pusat: Nomer 319, Huting Road, Distrik Songjiang, Shanghai

Piranti tampilan