Robot Penanganan Yaskawa Motoman Gp7

Katrangan singkat:

Mesin Industri Yaskawa MOTOMAN-GP7minangka robot ukuran cilik kanggo penanganan umum, sing bisa nyukupi kabutuhan pangguna sing akeh, kayata nyekel, masang, ngrakit, mecah, lan ngolah bagean akeh. Wis maksimal 7KG lan elongasi horisontal maksimal 927mm.


Detail Produk

Tag Produk

Penanganan Robot  Katrangan :

Mesin Industri Yaskawa MOTOMAN-GP7 minangka robot ukuran cilik kanggo penanganan umum, sing bisa nyukupi kabutuhane pangguna, kayata nyekel, masang, ngrakit, mecah, lan ngolah bagean akeh. Wis maksimal 7KG lan elongasi horisontal maksimal 927mm.

MOTOMAN-GP7 nggunakake teknologi kontrol gerakan paling anyar lan nggunakake struktur lengen kothong, sing bisa nggabungake kabel sensing lan pipa gas kanggo nyuda gangguan antarane lengen lan peralatan periferal. Kacepetan sintesis udakara 30% luwih dhuwur tinimbang model asli. , Éling pengurangan wektu taktik, nambah efisiensi produksi. Pembaruan struktur mekanik njamin instalasi kompak lan nambah kapasitas penanganan. Yen dibandhingake karo model sadurunge, wis entuk kacepetan dhuwur lan presisi tinggi sing mutlak.

Sisih pergelangan tangan MOTOMAN-GP7 robot nanganinggunakake standar IP67, sing nambah kinerja anti-gangguan struktur produk, lan bisa ditarik mudhun sing cocog karo permukaan dhasar gabungan. Ingrobot nangani GP7 nyuda jumlah kabel ing antarane kabinet kontrol lan kabinet kontrol, nambah ketahanan nalika nyedhiyakake peralatan sing gampang, nyuda wektu kanggo ngganti kabel reguler lan perawatan sing luwih gampang.

Penanganan Robot  Gambar :

5
4
3

Rincian Teknis HRobot andling :

Sumbu sing Dikontrol Payload Max Working Range Baleni maneh
6 7Kg 927mm ± 0,03mm
Bobot Pasokan Daya S Axis L Axis
34Kg 1.0kVA 375 ° / detik 315 ° / detik
Sumbu U Sumbu R B Poros T Axis
410 ° / detik 550 ° / detik 550 ° / detik 1000 ° / detik

Gabungan saka MOTOMAN-GP7 robot nanganilan kabinet kontrol YRC1000micro bisa nyukupi kabutuhan macem-macem macem-macem voltase lan spesifikasi keamanan ing saindenging jagad. Iki ngidini robot GP entuk fungsi sing paling dioptimalake lan entuk gerakan sing paling dhuwur ing saindenging jagad. Kacepetan, akurasi lintasan, resistensi lingkungan lan kaluwihan liyane.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan