YASKAWA nangani robot MOTOMAN-GP225

Katrangan singkat:

Ing Robot penanganan gravitasi skala gedhe YASKAWA MOTOMAN-GP225 nduweni beban maksimal 225Kg lan kisaran gerakan maksimal 2702mm. Panggunaan IIts kalebu transportasi, pickup / packaging, paletisasi, assembling / distribusi, lsp.


Detail Produk

Tag Produk

Penanganan Robot  Katrangan :

Ing robot penanganan gravitasi skala gedhe MOTOMAN-GP225 nduweni beban maksimal 225Kg lan kisaran gerakan maksimal 2702mm. Panggunaane kalebu transportasi, pickup / packaging, palletizing, assembling / distribusi, lsp.

MOTOMAN-GP225 entuk kapasitas penanganan sing luar biasa liwat kualitas nggawa, kecepatan, lan torsi sumbu pergelangan tangan sing apik banget ing level sing padha. Entuk kacepetan dhuwur banget ing kelas 225Kg lan kontribusi kanggo nambah produktivitas pelanggan. Kanthi ningkatake kontrol akselerasi lan deceleration, wektu akselerasi lan deceleration dicekak nganti diwatesi tanpa gumantung karo dedeg piadeg. Bobot nggawa 225Kg, lan bisa nggawa barang sing abot lan klem ganda.

Robot penanganan skala gedhe MOTOMAN-GP225 cocog kanggo Kabinet kontrol YRC1000 lan nggunakake kabel power supply kanggo nyuda wektu timbal. Nalika ngganti kabel internal, data titik asli bisa dijaga tanpa nyambungake batere. Kurangi jumlah kabel lan konektor kanggo nambah kinerja kerja. Tingkat perlindungan pergelangan tangan standar IP67, lan duwe struktur pergelangan tangan sing tahan lingkungan.

Rincian Teknis HRobot andling :

Sumbu sing Dikontrol Payload Max Working Range Baleni maneh
6 225Kg 2702mm ± 0,05mm
Bobot Pasokan Daya S Axis L Axis
1340Kg 5.0kVA 100 ° / detik 90 ° / detik
Sumbu U Sumbu R B Poros T Axis
97 ° / detik 120 ° / detik 120 ° / detik 190 ° / detik

Penanganan robot digunakake kanthi akeh ing alat mesin kanthi otomatis, lini produksi otomatis mesin doyo, jalur perakitan otomatis, paletisasi lan penanganan, lan kontainer. Nilai kasebut dihargai dening pirang-pirang negara lan wis nandur modal akeh tenaga kerja lan materi kanggo riset lan aplikasi, utamane ing suhu dhuwur, tekanan tinggi, bledug, swara, lan acara radioaktif lan polusi, lan luwih akeh digunakake.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan