Robot las Yaskawa AR1730

Katrangan singkat:

Robot las Yaskawa AR1730 digunakake kanggo las busur, pangolahan laser, penanganan, lsp. kanthi beban maksimal 25Kg lan kisaran maksimal 1.730mm. Panganggone kalebu las busur, pamrosesan laser, lan penanganan.


Detail Produk

Tag Produk

Robot Las Yaskawa   Katrangan :

Robot las Yaskawa AR1730 digunakake kanggo las busur, pangolahan laser, penanganan, lsp. kanthi beban maksimal 25Kg lan kisaran maksimal 1.730mm. Panganggone kalebu las busur, pamrosesan laser, lan penanganan.

Unit peralatan saka Robot las Yaskawa AR1730 bisa nampung kabinet kontrol robot lan pasokan listrik las sekaligus, saengga tata letak unit peralatan luwih gampang diowahi, lan ngerteni welding bagean-bagean cilik ing unit peralatan kompak. Peningkatan kinerja sing bisa diangkut lan gerakan gerakan kacepetan dhuwur nyumbang kanggo ningkatake produktivitas pelanggan.

Rincian Teknis saka  Robot Las Yaskawa:

Sumbu sing Dikontrol Payload Max Working Range Baleni maneh
6 25Kg 1730mm ± 0,02mm
Bobot Pasokan Daya S Axis L Axis
250Kg 2.0kVA 210 ° / detik 210 ° / detik
Sumbu U Sumbu R B Poros T Axis
265 ° / detik 420 ° / detik 420 ° / detik 885 ° / detik

Robot las arc AR1730 cocok kanggo kabinet kontrol YRC1000. Kabinet kontrol iki ukurane cilik, nyuda ruang instalasi lan nggawe peralatan kompak! Spesifikasi umume ing omah lan ing luar negeri: spesifikasi Eropa (spesifikasi CE), spesifikasi Amerika Utara (spesifikasi UL), lan standarisasi global. Kanthi kombinasi kalorone, liwat kontrol akselerasi lan deselerasi anyar, wektu siklus ditambah nganti 10% dibandhingake karo model sing ana, lan kesalahan akurasi lintasan nalika owah-owahan tumindak 80% luwih dhuwur tinimbang model sing ana, sadhar presisi tinggi, kacepetan dhuwur lan stabilitas dhuwur.

Ing Robot las AR1730 wis digunakake ing industri manufaktur mobil. Alat las kayata sasis mobil, bingkai kursi, suspensi mobil, mesin konstruksi, mesin pertanian, pembuatan kapal lan rel pandhuan kabeh digunakake ing las robot, utamane ing produksi las sasis mobil. . Efisiensi lan stabilitas welding robot sing luwih dhuwur ndadekake luwih akeh wong milih.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan