Robot loading lan unload YASKAWA MOTOMAN-GP50

Katrangan singkat:

Ing Robot loading lan unload YASKAWA MOTOMAN-GP50 duweni beban maksimal 50Kg lan kisaran maksimal 2061mm. Liwat fungsi lan komponen inti sing akeh, bisa nyukupi kabutuhan pangguna sing akeh kayata nyekel bagean, masang, ngrakit, mecah, lan proses sing akeh.


Detail Produk

Tag Produk

Penanganan Robot  Katrangan :

Ing Robot loading lan unload YASKAWA MOTOMAN-GP50 duweni beban maksimal 50Kg lan kisaran maksimal 2061mm. Liwat fungsi lan komponen inti sing akeh, bisa nyukupi kabutuhan pangguna sing akeh kayata nyekel bagean, masang, ngrakit, mecah, lan proses sing akeh.

MOTOMAN-GP50 nggunakake struktur lengen kothong kanthi kabel internal, sing nyuda watesan gerakan amarga gangguan kabel, ngilangi pedhot, lan luwih gampang kanggo mulang.

Ing Robot ngemot lan mbongkar MOTOMAN-GP50 entuk kapasitas penanganan sing kuat banget liwat kelas jisim, kecepatan, lan torsi sing bisa diidini sumbu pergelangan tangan. Entuk kacepetan paling dhuwur ing kelas 50Kg lan kontribusi kanggo nambah produktivitas pelanggan. Kanthi ngapikake kontrol akselerasi lan deceleration, ora prelu gumantung karo postur, wektu akselerasi lan deceleration dicekak nganti diwatesi, lan benda-benda abot lan klem dobel bisa dipasang.

Rincian Teknis HRobot andling :

Sumbu sing Dikontrol Payload Max Working Range Baleni maneh
6 50Kg 2061mm ± 0,03mm
Bobot Pasokan Daya S Axis L Axis
570Kg 4.5kVA 180 ° / detik 178 ° / detik
Sumbu U Sumbu R B Poros T Axis
178 ° / detik 250 ° / detik 250 ° / detik 360 ° / detik

Iki loading lan nyopot robot MOTOMAN-GP50 cocog kanggo Kabinet kontrol YRC1000, sing ukuran umum ing omah lan ing luar negeri. Kanggo panggunaan manca, trafo bisa digunakake kanggo voltase sumber daya asing. Kanthi minimalake fluktuasi lintasan amarga beda karo kacepetan operasi, wektu konfirmasi dikurangi. Robot mulang liontin lan postur bisa dikonfirmasi kanthi model robot 3D. Kanthi nutul layar, kursor bisa dipindhah lan digulung nganggo operasi intuitif, sing bisa mbukak operasional sing luwih dhuwur.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan