YASKAWA HANDLING ROBOT MOTOMAN GP165R

Katrangan singkat:

YASKAWA HANDLING ROBOT MOTOMAN GP165R nduwe momotan maksimum 165Kg lan kisaran dinamis maksimal 3140mm. 


Detail Produk

Tag Produk

Penanganan Robot  Katrangan :

Ing lapangan riset saka robot industri, intelijen lan miniaturisasi minangka arah pangembangan robot ing mangsa ngarep. Kanthi pangembangan jaman, efisiensi lan kacepetan dhuwur minangka tugas utama teknologi produksi. Kanggo mbebasake tenaga kerja luwih akeh, nambah efisiensi produksi, nyuda biaya produksi, lan nyepetake Ing siklus produksi, ingrobot nangani otomatis GP165R jumeneng.

Ing Robot GP165Rnduwe momotan maksimum 165Kg lan kisaran dinamis maksimal 3140mm. Cocog kanggoKabinet kontrol YRC1000. Jumlah kabel ing antarane lemari kontrol dikurangi dadi siji, sing bisa ningkatake perawatan lan nyedhiyakake peralatan sing gampang. Penempatan rak unik kanthi efektif bisa nggunakake ruangan kasebut. Liwat kombinasi karo robot liyane, tata letak garis warna diwujudake.

Robot kasebut bisa digunakake ing pabrik, lokakarya, stasiun angkutan barang, dermaga, lan liya-liyane, ing papan sing akeh tenaga kerja, sing bisa ningkatake efisiensi kerja udakara 50%, nyuda biaya banget, lan entuk konservasi energi lan perlindungan lingkungan.

Rincian Teknis HRobot andling :

Sumbu sing Dikontrol Payload Max Working Range Baleni maneh
6 165Kg 3140mm ± 0,05mm
Bobot Pasokan Daya S Axis L Axis
1760Kg 5.0kVA 105 ° / detik 105 ° / detik
Sumbu U Sumbu R B Poros T Axis
105 ° / detik 175 ° / detik 150 ° / detik 240 ° / detik

Ing robot nangani otomatis GP165Rbisa ngganti klasifikasi kargo manual, nangani, ngemot lan mbongkar, utawa ngganti manungsa kanggo nangani barang sing mbebayani, kayata bahan radioaktif lan bahan beracun, sing bakal nyuda intensitas tenaga kerja, nambah produksi lan efisiensi kerja, lan njamin urip pribadi para pekerja Aman, nyadari otomatisasi, intelijen, tanpa tenaga. Gunakake sensor canggih kanggo ngenali obyek kanthi akurat, nganalisa lan proses karo prosesor, lan menehi tanggepan sing cocog liwat sistem drive lan mekanisme mekanik.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan