Robot Las Arc

  • YASKAWA laser welding robot MOTOMAN-AR900

    Robot las laser YASKAWA MOTOMAN-AR900

    Bahan kerjane cilik robot las laser MOTOMAN-AR900, 6-sumbu vertikal multi-gabungan jinis, muatan maksimum 7Kg, pemanjangan horisontal maksimum 927mm, cocog kanggo kabinet kontrol YRC1000, panggunaan kalebu las busur, pamrosesan laser, lan penanganan. Wis stabilitas dhuwur lan cocog kanggo macem-macem Jinis lingkungan kerja, larang regane biaya, minangka pilihan pisanan saka akeh perusahaanRobot MOTOMAN Yaskawa.

  • YASKAWA Automatic welding robot AR1440

    Robot las YASKAWA otomatis AR1440

    Robot las otomatis AR1440, kanthi presisi tinggi, kacepetan dhuwur, fungsi spatter sing kurang, operasi terus-terusan 24 jam, cocog kanggo ngelas baja karbon, baja tahan karat, lembaran galvanis, paduan aluminium lan bahan liyane, digunakake ing macem-macem bagian otomatis, mebel logam, peralatan fitness, mesin rekayasa lan proyek las liyane. 

  • Yaskawa arc welding robot AR2010

    Robot las busur Yaskawa AR2010

    Ing Robot las busur Yaskawa AR2010, kanthi rentang tangan 2010 mm, bisa nggawa bobot 12KG, sing nggedhekake kacepetan robot, bebas gerak lan kualitas las! Cara instalasi utama robot las busur iki yaiku: jinis lantai, jinis munggah-mudhun, jinis sing dipasang ing tembok, lan jinis condhong, sing bisa nyukupi kabutuhan pangguna kanthi maksimal.

  • Yaskawa welding robot AR1730

    Robot las Yaskawa AR1730

    Robot las Yaskawa AR1730 digunakake kanggo las busur, pangolahan laser, penanganan, lsp. kanthi beban maksimal 25Kg lan kisaran maksimal 1.730mm. Panganggone kalebu las busur, pamrosesan laser, lan penanganan.