Produk

  • YASKAWA laser welding robot MOTOMAN-AR900

    Robot las laser YASKAWA MOTOMAN-AR900

    Bahan kerjane cilik robot las laser MOTOMAN-AR900, 6-sumbu vertikal multi-gabungan jinis, muatan maksimum 7Kg, pemanjangan horisontal maksimum 927mm, cocog kanggo kabinet kontrol YRC1000, panggunaan kalebu las busur, pamrosesan laser, lan penanganan. Wis stabilitas dhuwur lan cocog kanggo macem-macem Jinis lingkungan kerja, larang regane biaya, minangka pilihan pisanan saka akeh perusahaanRobot MOTOMAN Yaskawa.

  • YASKAWA Automatic welding robot AR1440

    Robot las YASKAWA otomatis AR1440

    Robot las otomatis AR1440, kanthi presisi tinggi, kacepetan dhuwur, fungsi spatter sing kurang, operasi terus-terusan 24 jam, cocog kanggo ngelas baja karbon, baja tahan karat, lembaran galvanis, paduan aluminium lan bahan liyane, digunakake ing macem-macem bagian otomatis, mebel logam, peralatan fitness, mesin rekayasa lan proyek las liyane. 

  • Yaskawa arc welding robot AR2010

    Robot las busur Yaskawa AR2010

    Ing Robot las busur Yaskawa AR2010, kanthi rentang tangan 2010 mm, bisa nggawa bobot 12KG, sing nggedhekake kacepetan robot, bebas gerak lan kualitas las! Cara instalasi utama robot las busur iki yaiku: jinis lantai, jinis munggah-mudhun, jinis sing dipasang ing tembok, lan jinis condhong, sing bisa nyukupi kabutuhan pangguna kanthi maksimal.

  • Yaskawa spot welding robot MOTOMAN-SP165

    Robot las Yaskawa MOTOMAN-SP165

    Ing Robot las Yaskawa MOTOMAN-SP165 yaiku robot multi-fungsi sing cocog karo bedhil las cilik lan medium. Iki minangka jinis multi-gabungan vertikal 6 sumbu, kanthi beban maksimum 165Kg lan kisaran maksimal 2702mm. Cocog kanggo lemari kontrol YRC1000 lan panggunaan kanggo welding spot lan transportasi.

  • Yaskawa Spot Welding Robot SP210

    Robot Las Yaskawa Spot Welding SP210

    Ing Robot Las Yaskawa Spot Workstation SP210 nduweni beban maksimal 210Kg lan kisaran maksimal 2702mm. Panganggone kalebu welding spot lan penanganan. Cocog kanggo industri listrik, listrik, mesin, lan mobil listrik. Lapangan sing paling umum digunakake yaiku bengkel perakitan otomatis mobil otomatis.

  • Yaskawa welding robot AR1730

    Robot las Yaskawa AR1730

    Robot las Yaskawa AR1730 digunakake kanggo las busur, pangolahan laser, penanganan, lsp. kanthi beban maksimal 25Kg lan kisaran maksimal 1.730mm. Panganggone kalebu las busur, pamrosesan laser, lan penanganan.

  • YASKAWA RD350S

    YASKAWA RD350S

    Pengelasan kualitas tinggi bisa dipikolehi kanggo piring lancip lan medium-tebal

  • Inverter DC pulse TIG arc welding machine VRTP400 (S-3)

    Inverter DC pulsa TIG arc welding machine VRTP400 (S-3)

    Mesin las busur TIG VRTP400 (S-3) , duwe fungsi mode pulsa sing sugih lan macem-macem, sing bisa entuk luwih apik las miturut wujud bahan gaweyan;

  • TIG Welding Machine 400TX4

    Mesin Las TIG 400TX4

    1. Kanggo ngalihake mode las TIG kanthi 4, kanggo ngatur urutan wektu 5.

    2. Waktu pra-aliran & pasca-aliran gas, nilai saiki, frekuensi pulsa, siklus tugas & wektu slop bisa diatur nalika Kawah On dipilih.

    3. Rentang nyetel frekuensi pulsa yaiku 0,1-500Hz.

  • Welding robot workcell /welding robot work station

    Stasiun kerja robot las / stasiun kerja robot las

    Workcell robot las bisa digunakake ing pabrikan, instalasi, pengujian, logistik lan tautan produksi liyane, lan akeh digunakake ing kendaraan otomotif lan suku cadang mobil, mesin konstruksi, transit rel, peralatan listrik voltase murah, listrik, peralatan IC, industri militer, tembakau, keuangan , obat, Metalurgi, industri percetakan lan penerbitan duwe macem-macem aplikasi…

  • Positioner

    Posisi

    Ing posisi robot lasminangka bagean penting saka lini produksi las robot lan keluwesan plus unit las. Peralatan kasebut nduweni struktur sing sederhana lan bisa muter utawa nerjemahake benda kerja sing dilas menyang posisi las sing paling apik. Biasane, robot las nggunakake rong posisi, siji kanggo las lan liyane kanggo mbukak lan mbuwang benda kerja.

  • YASKAWA MOTOMAN-MPL160Ⅱ palletizing robot

    Robot palletizing YASKAWA MOTOMAN-MPL160Ⅱ

    Robot palletizing MOTOMAN-MPL160Ⅱ, 5 sumbu vertikal multi-sendi jinis, massa maksimum 160Kg sing bisa diunggah, elongasi horisontal maksimal 3159mm, kanthi karakteristik kecepatan tinggi lan stabil. Kabeh poros duwe output daya sithik, ora butuh pager keamanan, lan peralatan mekanik sing sederhana. Lan nggunakake poros L-lengan dawa palletizing lan sumbu U kanggo entuk kisaran palet paling gedhe lan nyukupi kabutuhan pangguna nganti paling gedhe.