Nangani Robot

  • Yaskawa Motoman Gp7 Handling Robot

    Robot Penanganan Yaskawa Motoman Gp7

    Mesin Industri Yaskawa MOTOMAN-GP7minangka robot ukuran cilik kanggo penanganan umum, sing bisa nyukupi kabutuhan pangguna sing akeh, kayata nyekel, masang, ngrakit, mecah, lan ngolah bagean akeh. Wis maksimal 7KG lan elongasi horisontal maksimal 927mm.

  • Yaskawa Motoman Gp8 Handling Robot

    Robot Penanganan Yaskawa Motoman Gp8

    YASKAWA MOTOMAN-GP8minangka bagean saka seri robot GP. Beban maksimal 8Kg, lan gerakane 727mm. Beban gedhe bisa digawa ing pirang-pirang wilayah, yaiku wektu paling dhuwur sing diidini pergelangan tangan kanthi level sing padha. Multi-gabungan vertikal sumbu 6 nggunakake desain bentuk lengen bunder, cilik lan ramping kanggo nyilikake area gangguan lan bisa disimpen ing macem-macem peralatan ing situs produksi pangguna.

  • Yaskawa Handling Robot Motoman-Gp12

    Yaskawa Penanganan Robot Motoman-Gp12

    Ing Yaskawa nangani robot MOTOMAN-GP12, robot 6 sumbu multi-guna, umume digunakake kanggo kondisi majemuk majelis otomatis. Beban kerja maksimal yaiku 12kg, radius kerja maksimal yaiku 1440mm, lan akurasi posisi ± 0,06mm.

  • Yaskawa Six-Axis Handling Robot Gp20hl

    Robot Penanganan Yaskawa Enem Sumbu Gp20hl

    Ing YASKAWA enem sumbu nangani robot GP20HLnduweni momotan maksimum 20Kg lan pemanjangan maksimal 3124mm. Wis tekan sing dawa banget lan bisa nggayuh kinerja sing pas kanggo ngoptimalake produktivitas.

  • Yaskawa Handling Robot Motoman-Gp25

    Yaskawa Penanganan Robot Motoman-Gp25

    Ing Yaskawa MOTOMAN-GP25 robot penanganan tujuan umum, kanthi fungsi sing akeh lan komponen inti, bisa nyukupi kabutuhan pangguna sing akeh, kayata nyekel, masang, ngrakit, mecah, lan ngolah bagean akeh.

  • YASKAWA intelligent handling robot MOTOMAN-GP35L

    Robot penanganan cerdas YASKAWA MOTOMAN-GP35L

    Ing Robot penanganan cerdas YASKAWA MOTOMAN-GP35L nduweni kapasitas momotan maksimum 35Kg lan kisaran elongasi maksimum 2538mm. Yen dibandhingake karo model sing padha, duwe lengan ekstra dawa lan ngembangake jangkauan aplikasi. Sampeyan bisa nggunakake kanggo transportasi, pickup / packing, palletizing, assembling / distribusi, lsp.

  • YASKAWA MOTOMAN-GP50 loading and unloading robot

    Robot loading lan unload YASKAWA MOTOMAN-GP50

    Ing Robot loading lan unload YASKAWA MOTOMAN-GP50 duweni beban maksimal 50Kg lan kisaran maksimal 2061mm. Liwat fungsi lan komponen inti sing akeh, bisa nyukupi kabutuhan pangguna sing akeh kayata nyekel bagean, masang, ngrakit, mecah, lan proses sing akeh.

  • YASKAWA HANDLING ROBOT MOTOMAN GP165R

    YASKAWA HANDLING ROBOT MOTOMAN GP165R

    YASKAWA HANDLING ROBOT MOTOMAN GP165R nduwe momotan maksimum 165Kg lan kisaran dinamis maksimal 3140mm. 

  • YASKAWA HANDLING ROBOT MOTOMAN-GP180

    YASKAWA HANDLING ROBOT MOTOMAN-GP180

    YASKAWA HANDLING ROBOT MOTOMAN-GP180 manipulator penanganan universal multifungsi, Robot sumbu vertikal 6 sumbu vertikal, bisa nggawa bobot maksimum 180Kg, lan gerakan maksimum 2702mm, cocog kanggo Kabinet kontrol YRC1000.

  • YASKAWA HANDLING ROBOT MOTOMAN-GP200R

    YASKAWA HANDLING ROBOT MOTOMAN-GP200R

    MOTOMAN-GP200R, robot penanganan industri multi-gabungan vertikal 6 sumbu, kanthi akeh fungsi lan komponen inti, bisa nyukupi kabutuhan pangguna sing akeh, kayata nyekel, masang, ngrakit, mecah, lan ngolah bagean akeh. Beban maksimum yaiku 200Kg, kisaran tumindak maksimal yaiku 3140mm.

  • YASKAWA handling robot MOTOMAN-GP225

    YASKAWA nangani robot MOTOMAN-GP225

    Ing Robot penanganan gravitasi skala gedhe YASKAWA MOTOMAN-GP225 nduweni beban maksimal 225Kg lan kisaran gerakan maksimal 2702mm. Panggunaan IIts kalebu transportasi, pickup / packaging, paletisasi, assembling / distribusi, lsp.