Yaskawa Penanganan Robot Motoman-Gp12

Katrangan singkat:

Ing Yaskawa nangani robot MOTOMAN-GP12, robot 6 sumbu multi-guna, umume digunakake kanggo kondisi majemuk majelis otomatis. Beban kerja maksimal yaiku 12kg, radius kerja maksimal yaiku 1440mm, lan akurasi posisi ± 0,06mm.


Detail Produk

Tag Produk

Penanganan Robot  Katrangan :

Ing Yaskawa nangani robot MOTOMAN-GP12, a robot sumbu 6 guna multi-guna, umume digunakake kanggo kondisi kerja majemuk majelis otomatis. Beban kerja maksimal yaiku 12kg, radius kerja maksimal yaiku 1440mm, lan akurasi posisi ± 0,06mm.

Iki robot nangani duwe beban kelas kapisan, kacepetan lan torsi sing diidini, bisa dikontrol dening Kontroler YRC1000, lan bisa diprogram nganggo liontin mulang standar sing entheng utawa layar sentuh sing gampang digunakake Smart Pendant. Instalasi cepet lan efektif, lan operasi kasebut gampang banget, sing bisa nyukupi kabutuhan pangguna kayata njupuk, masang, ngrakit, polesan, lan ngolah bagean akeh.

Robot seri GP nyambungake manipulator menyang kontroler kanthi mung siji kabel, sing gampang disiyapake, lan nyuda inventaris pangopènan lan suku cadang. Iki nduweni tilas cilik lan minimalake gangguan karo peralatan periferal.

Rincian Teknis HRobot andling :

Sumbu sing Dikontrol Payload Max Working Range Baleni maneh
6 7Kg 927mm ± 0,03mm
Bobot Pasokan Daya S Axis L Axis
34Kg 1.0kVA 375 ° / detik 315 ° / detik
Sumbu U Sumbu R B Poros T Axis
410 ° / detik 550 ° / detik 550 ° / detik 1000 ° / detik

Kanthi luwih ningkatake efisiensi produksi pangguna, tambah akeh permintaan robot kanthi beban tinggi, kacepetan dhuwur, lan presisi tinggi ing pasar kanggo nggayuh setelan sederhana nganti paling gedhe. Kanggo nanggepi panjaluk pasar iki, Yaskawa Electric wis nganyari lan nganyari struktur mekanik model asli, lan wis nggawe robot anyar generasi anyar GP kanthi beban 7-12 kg, sing bisa ngatasi macem-macem jinis tugas karo akurasi operasi paling dhuwur. 

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan