YASKAWA AUTOMOBIL nyemprot robot MPX1150

Katrangan singkat:

Ing robot penyemprotan mobil MPX1150 cocog kanggo nyemprotake bahan kerja cilik. Bisa nggawa massa maksimal 5Kg lan elongasi horisontal maksimal 727mm. Bisa digunakake kanggo nangani lan nyemprot. Iki dilengkapi lemari kontrol miniatur DX200 khusus kanggo nyemprot, dilengkapi liontin ajar standar lan liontin ajar bukti-bledosan sing bisa digunakake ing wilayah sing mbebayani.


Detail Produk

Tag Produk

Robot Nyemprot  Katrangan :

Ing robot penyemprotan mobil MPX1150 cocog kanggo nyemprotake bahan kerja cilik. Bisa nggawa massa maksimal 5Kg lan elongasi horisontal maksimal 727mm. Bisa digunakake kanggo nangani lan nyemprot. Iki dilengkapi lemari kontrol miniatur DX200 khusus kanggo nyemprot, dilengkapi liontin ajar standar lan liontin ajar bukti-bledosan sing bisa digunakake ing wilayah sing mbebayani.

Ing nyemprot robot MPX1150 kasusun saka awak robot, konsol operasi sistem, kabinet distribusi tenaga, lan kontroler robot. Awak utama robot 6-sumbu vertikal artikulasi, posisi gabungan saka robot (poros S / L ora bisa diimbangi), kanthi efektif bisa nggunakake area ing cedhak weteng robot, lan nempatake obyek sing disemprot ing cedhak robot kanggo mujudake robot lan obyek sing ditutupi Tutup PR. Cara instalasi kalebu dipasang ing jubin, dipasang ing tembok, lan munggah-mudhun kanggo nggayuh tata letak sing fleksibel.

Rincian Teknis saka  Robot Nyemprot :

Sumbu sing Dikontrol Payload Max Working Range Baleni maneh
6 5Kg 727mm ± 0,15mm
Bobot Pasokan Daya S Axis L Axis
57Kg 1kVA 350 ° / detik 350 ° / detik
Sumbu U Sumbu R B Poros T Axis
400 ° / detik 450 ° / detik 450 ° / detik 720 ° / detik

Saiki ing robot nyemprot khusus kanggo lukisan mobil uga dilengkapi piranti sing bisa diprogram kanthi portebel sing bisa nindakake program offline lan bisa nyetel proses ganti warna. Robot bisa mlaku miturut program lintasan sing wis ditemtokake lan paramèter pangolahan, sing bisa nambah efektivitas nggambar.

Akeh barang sing digunakake ing urip disemprot, kayata ponsel, mobil, lsp. Saiki akeh pabrik sing nggunakake nyemprot robot nyambut gawe. Robot nyemprot bisa nambah efisiensi produksi perusahaan, nggawa kualitas penyemprotan sing stabil, lan nyuda tingkat perbaikan produk sing wis rampung. , Sing mbantu mbangun pabrik ijo sing ramah lingkungan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan