YASKAWA PAINTING ROBOT MOTOMAN-EPX1250

Katrangan singkat:

YASKAWA PAINTING ROBOT MOTOMAN-EPX1250, robot penyemprotan cilik kanthi sumbu vertikal 6 sumbu, bobot maksimal 5Kg, lan kisaran maksimal 1256mm. Cocog kanggo kabinet kontrol NX100 lan umume digunakake kanggo nyemprot, nangani lan nyemprotake bahan kerja cilik, kayata ponsel, reflektor, lsp.


Detail Produk

Tag Produk

Robot Nyemprot  Katrangan :

Ing MOTOMAN-EPX seri saka Robot Yaskawa duwe struktur pergelangan tangan sing cocog kanggo bahan kerja, lengen nganggo pipa internal, lan kabinet kontrol performa dhuwur, lsp. kanggo nggayuh operasi penyemprotan berkualitas tinggi. Seri EPX nduweni macem-macem produk, lan ana robot semprotan sing cocog kanggo kerjane gedhe lan cilik, lan menehi pilihan luwih akeh kanggo pangguna.

MOTOMAN-EPX1250, robot penyemprotan cilik nganggo 6-sumbu vertikal multi-gabungan, bobot maksimal 5Kg, lan kisaran maksimal 1256mm. Cocog kanggo kabinet kontrol NX100 lan umume digunakake kanggo nyemprot, nangani lan nyemprotake bahan kerja cilik, kayata ponsel, reflektor, lsp.

Rincian Teknis saka  Robot Nyemprot :

Sumbu sing Dikontrol Payload Max Working Range Baleni maneh
6 5Kg 1256mm ± 0,15mm
Bobot Pasokan Daya S Axis L Axis
110Kg 1,5kVA 185 ° / detik 185 ° / detik
Sumbu U Sumbu R B Poros T Axis
185 ° / detik 360 ° / detik 410 ° / detik 500 ° / detik

Cat nyemprot robot umume didorong kanthi hidrolik lan duwe ciri tumindak cepet lan kinerja bukti bledosan sing apik. Piwulang bisa diwujudake kanthi piwulang kanthi tangan utawa tampilan poin.Robot lukisan digunakake ing departemen produksi kerajinan kayata mobil, meter, peralatan listrik, lan enamel. Tingkat bukti bledosan cocog karo TⅡS Jepang, FM, ATEX, lan keamanan produksi dijamin.

Sing cilik nyemprot robot MOTOMAN-EPX1250 nyadari macem-macem gerakan kanthi struktur kompak. Cara instalasi gratis lan kabinet kontrol cilik nyumbang kanggo ngirit ruangan ing ruang penyemprotan. Bisa dipasang nganggo pistol semprotan cangkir rotary cilik, saengga bisa nyemprot kanthi kualitas dhuwur, ningkatake kualitas nyemprot lan panggunaan materi.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan