Robot Las Welding

  • Yaskawa spot welding robot MOTOMAN-SP165

    Robot las Yaskawa MOTOMAN-SP165

    Ing Robot las Yaskawa MOTOMAN-SP165 yaiku robot multi-fungsi sing cocog karo bedhil las cilik lan medium. Iki minangka jinis multi-gabungan vertikal 6 sumbu, kanthi beban maksimum 165Kg lan kisaran maksimal 2702mm. Cocog kanggo lemari kontrol YRC1000 lan panggunaan kanggo welding spot lan transportasi.

  • Yaskawa Spot Welding Robot SP210

    Robot Las Yaskawa Spot Welding SP210

    Ing Robot Las Yaskawa Spot Workstation SP210 nduweni beban maksimal 210Kg lan kisaran maksimal 2702mm. Panganggone kalebu welding spot lan penanganan. Cocog kanggo industri listrik, listrik, mesin, lan mobil listrik. Lapangan sing paling umum digunakake yaiku bengkel perakitan otomatis mobil otomatis.