Robot Lukisan Yaskawa Motoman-Mpx3500

Katrangan singkat:

Ing Robot Pelapisan Semprot Mpx3500 Nduwe Kapasitas Muat Wrist, Kapasitas Muat Maksimum 15kg, Jangkauan Dinamis Maksimum 2700mm, Liontin Layar Sentuh sing Gampang Digunakake, Keandalan Dhuwur lan Kinerja Unggul Mutlak. Iki minangka Alat Semprotan sing Cocog Kanggo Awak lan Suku Otomatis, Uga Macem-macem Aplikasi Liyane, Amarga Nggawe Perawatan Lumahing sing Lancar, Konsisten, Lukisan Efisien lan Aplikasi Distribusi.


Detail Produk

Tag Produk

Robot Coating Semprotan  Katrangan :

Ing Robot Pelapisan Semprot Mpx3500 Nduwe Kapasitas Muat Wrist, Kapasitas Muat Maksimum 15kg, Jangkauan Dinamis Maksimum 2700mm, Liontin Layar Sentuh sing Gampang Digunakake, Keandalan Dhuwur lan Kinerja Unggul Mutlak. Iki minangka Alat Semprotan sing Cocog Kanggo Awak lan Suku Otomatis, Uga Macem-macem Aplikasi Liyane, Amarga Nggawe Perawatan Lumahing sing Lancar, Konsisten, Lukisan Efisien lan Aplikasi Distribusi.

Desain Kompak Lengan Robot Bukti Mbledhosake Mpx3500 Mbantu Ngilangi Gangguan Antarane Selang lan Bagian / Jadwal, Nalika Uga Mesthekake Wektu Siklus Paling Apik lan Robot / Entry. Mpx3500Tangane Pinggul, lan Diameter Tangan ing Jari Tangan 70 70mm.

Motoman Mpx3500 Bakal Nggawe Mupangat sing Ora Bisa Dietung lan Versatilitas Paling Dhuwur, Amarga Bisa Dipasang Ing Lantai, Tembok Utawa Langit-langit. Kontroler sing Digandhengake Yaiku Dx200-Factory Mutual (Fm) Level 1, Div. 1 Tingkat Aman Intrinsik (Bukti Mbledhos).

Rincian Teknis saka  Robot Coating Semprotan:

Sumbu sing Dikontrol Payload Max Working Range Baleni maneh
6 15kg 2700mm ± 0,15mm
Bobot Pasokan Daya s Axis l Sumbu
590kg 3kva 100 ° / Sek 100 ° / Sek
sampeyan Axis r Axis b Sumbu t Sumbu
110 ° / Sek 300 ° / Sek 360 ° / Sek 360 ° / Sek

Nyemprotake Lengan Mekanik Mbledhos Mpx3500 Nduwe Kualitas Semprotan sing Dhuwur, Nyemprot Kanthi Akurat Miturut Lintase, Tanpa Offset, Lan Ngontrol Wiwitan Senjata Sempurna. Kekandelan Nyemprot Dikendhalekake ing Nilai sing Ditemtokake Lan Deviasi Dikontrol Paling Minimal. Nduwe Keandalan sing Dhuwur Lan Wektu Paling Jangka Paling Antarane Gagal. Bisa Digunakake Kanthi Terus-terusan Kanthi Multiple shift Saben Dina, sing Bisa Ngapikake Produksi lan Nggawe Mupangat sing Lebih Tinggi Kanggo Perusahaan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan