Robot Lukisan

  • YASKAWA PAINTING ROBOT MOTOMAN-EPX1250

    YASKAWA PAINTING ROBOT MOTOMAN-EPX1250

    YASKAWA PAINTING ROBOT MOTOMAN-EPX1250, robot penyemprotan cilik kanthi sumbu vertikal 6 sumbu, bobot maksimal 5Kg, lan kisaran maksimal 1256mm. Cocog kanggo kabinet kontrol NX100 lan umume digunakake kanggo nyemprot, nangani lan nyemprotake bahan kerja cilik, kayata ponsel, reflektor, lsp.

  • YASKAWA AUTOMOBIL spraying robot MPX1150

    YASKAWA AUTOMOBIL nyemprot robot MPX1150

    Ing robot penyemprotan mobil MPX1150 cocog kanggo nyemprotake bahan kerja cilik. Bisa nggawa massa maksimal 5Kg lan elongasi horisontal maksimal 727mm. Bisa digunakake kanggo nangani lan nyemprot. Iki dilengkapi lemari kontrol miniatur DX200 khusus kanggo nyemprot, dilengkapi liontin ajar standar lan liontin ajar bukti-bledosan sing bisa digunakake ing wilayah sing mbebayani.

  • Yaskawa Painting Robot Motoman-Mpx1950

    Robot Lukisan Yaskawa Motoman-Mpx1950

    Robot Lukisan Yaskawa Motoman-Mpx1950

    Jinis multi-gabungan vertikal sumbu 6 iki duwe beban maksimal 7Kg lan kisaran maksimal 1450mm. Iki nggunakake desain lengen sing cekak lan langsing, sing cocog banget kanggo nginstal nozel peralatan semprotan, saengga bisa nyemprot kanthi kualitas apik lan stabil.

  • Yaskawa spraying robot MOTOMAN-MPX2600

    Robot nyemprot Yaskawa MOTOMAN-MPX2600

    Ing Robot Nyemprot Otomatis Yaskawa Mpx2600 Dilengkapi Plugs Ing endi wae, sing Bisa Ditandhingake Kanthi Bentuk Peralatan sing Beda. Lengan Nduwe Pipa Gamelan. Lengan Berongga Kaliber Gedhe Digunakake Kanggo Nyegah Gangguan Cat lan Pipa Udara. Robot kasebut bisa dipasang ing lemah, dipasang ing tembok, utawa terbalik kanggo entuk tata letak sing fleksibel. Koreksi Posisi Gabungan Robot Ngembangake Jembar Gerak sing Efektif, Lan Objek sing Bakal Dicet Bisa Diselehake ing cedhak Robot.

  • Yaskawa Painting Robot Motoman-Mpx3500

    Robot Lukisan Yaskawa Motoman-Mpx3500

    Ing Robot Pelapisan Semprot Mpx3500 Nduwe Kapasitas Muat Wrist, Kapasitas Muat Maksimum 15kg, Jangkauan Dinamis Maksimum 2700mm, Liontin Layar Sentuh sing Gampang Digunakake, Keandalan Dhuwur lan Kinerja Unggul Mutlak. Iki minangka Alat Semprotan sing Cocog Kanggo Awak lan Suku Otomatis, Uga Macem-macem Aplikasi Liyane, Amarga Nggawe Perawatan Lumahing sing Lancar, Konsisten, Lukisan Efisien lan Aplikasi Distribusi.