Robot Las Yaskawa Spot Welding SP210

Katrangan singkat:

Ing Robot Las Yaskawa Spot Workstation SP210 nduweni beban maksimal 210Kg lan kisaran maksimal 2702mm. Panganggone kalebu welding spot lan penanganan. Cocog kanggo industri listrik, listrik, mesin, lan mobil listrik. Lapangan sing paling umum digunakake yaiku bengkel perakitan otomatis mobil otomatis.


Detail Produk

Tag Produk

Keterangan Robot Welding Spot :

Ing Robot Las Yaskawa Spot Workstation SP210 nduweni beban maksimal 210Kg lan kisaran maksimal 2702mm. Panganggone kalebu welding spot lan penanganan. Cocog kanggo industri listrik, listrik, mesin, lan mobil listrik. Lapangan sing paling umum digunakake yaiku bengkel perakitan otomatis mobil otomatis.

Ing Robot las Yaskawa MOTOMAN-SP210, 6 sumbu vertikal multi-sendi nggawe robot luwih fleksibel lan gampang tumindak luwih akeh. Cocog karo kontrol anyarkabinet YRC1000, iku robot multifungsi kanthi efisiensi produksi sing luwih dhuwur. Yen welding busur manual digunakake kanggo welding poros, intensitas tenaga kerja para buruh kasebut dhuwur banget, konsistensi produke kurang, lan efisiensi produksi kurang. Sawise digunakake workstation welding otomatis, kualitas las lan konsistensi produk uga saya apik.

Rincian Teknis saka  Robot Las Welding :

Sumbu sing Dikontrol Payload Max Working Range Baleni maneh
6 210Kg 2702mm ± 0,05mm
Bobot Pasokan Daya S Axis L Axis
1080Kg 5.0kVA 120 ° / detik 97 ° / detik
Sumbu U Sumbu R B Poros T Axis
115 ° / detik 145 ° / detik 145 ° / detik 220 ° / detik

Robot las SP210 performs las titik operasi sing selaras karo tumindak, urutan lan parameter sing ditemtokake dening program pengajaran, lan prosese kanthi otomatis. Lan robot iki nggedhekake gerakan sumbu R (rotasi pergelangan tangan), sumbu B (ayunan pergelangan tangan), lan sumbu T (rotasi pergelangan tangan) nalika dilengkapi senapan las. Jumlah titik saben robot wis ditambah, lan efisiensi produksi wis saya apik.

Ing workstation robot welding spot kalebu sistem kontrol, driver, lan komponen eksekutif kayata motor, mekanisme mekanik, lan sistem mesin las. Bisa ngrampungake kerja las kanthi mandiri, utawa bisa digunakake ing jalur produksi otomatis minangka bagean proses saka proses las, dadi "stasiun" kanthi fungsi las ing jalur produksi, mbebasake tenaga kerja lan nggawe produksi luwih gampang lan efisien.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan