Robot Penanganan Yaskawa Motoman Gp8

Katrangan singkat:

YASKAWA MOTOMAN-GP8minangka bagean saka seri robot GP. Beban maksimal 8Kg, lan gerakane 727mm. Beban gedhe bisa digawa ing pirang-pirang wilayah, yaiku wektu paling dhuwur sing diidini pergelangan tangan kanthi level sing padha. Multi-gabungan vertikal sumbu 6 nggunakake desain bentuk lengen bunder, cilik lan ramping kanggo nyuda area gangguan lan bisa disimpen ing macem-macem peralatan ing situs produksi pangguna.


Detail Produk

Tag Produk

Penanganan Robot  Katrangan :

YASKAWA MOTOMAN-GP8 minangka bagean saka seri robot GP. Beban maksimal 8Kg, lan gerakane 727mm. Beban gedhe bisa ditindakake ing pirang-pirang wilayah, yaiku kekuwatan paling dhuwur sing diidini pergelangan tangan kanthi level sing padha. Multi-gabungan vertikal sumbu 6 nggunakake desain bentuk lengen bunder, cilik lan ramping kanggo nyilikake area gangguan lan bisa disimpen ing macem-macem peralatan ing situs produksi pangguna.

Robot penanganan GP8 cocog kanggo nyekel, masang, ngrakit, mecah lan ngolah bagean akeh. Iki nganggo struktur standar IP67 lan nduweni kinerja anti-gangguan sing kuat. Langkah-langkah kanggo gangguan materi asing dikuatake ing bagean drive drive, sing bisa nanggepi macem-macem situs produksi pangguna.

Kabel link ing antarane fungsi multifungsi iki robot nangani lan pendukung kabinet kontrol YRC1000 wis ganti dadi loro dadi siji, sing nyepetake wektu wiwitan peralatan, nggawe kabel luwih ringkes, lan nyuda wektu kanggo ngganti kabel biasa. Lahane dirancang kanthi permukaan sing ora gampang nemplek karo bledug, sing gampang diresiki, gampang dijaga, lan nduweni kinerja lingkungan sing dhuwur banget.

Rincian Teknis HRobot andling :

Sumbu sing Dikontrol Payload Max Working Range Baleni maneh
6 8kg 727mm ± 0,01mm
Bobot Pasokan Daya s Axis l Sumbu
32kg 1.0kva 455 ° / Sek 385 ° / Sek
sampeyan Axis r Axis b Sumbu t Sumbu
520 ° / Sek 550 ° / Sek 550 ° / Sek 1000 ° / Sek

YASKAWA MOTOMAN-GP8 bisa dipasang ing lemah, mudhun-mudhun, dipasang ing tembok, lan kepenginan. Nalika dipasang ing tembok utawa dipasang, gerakan sumbu S bakal diwatesi. Desain lengen tipis ngidini instalasi sing gampang, cepet lan efisien ing ruang paling cilik, kanthi gangguan minimal kanggo peralatan liyane, lan struktur sing fleksibel lan kompak duwe kontrol akselerasi lan decelerasi sing paling apik, saengga cocog kanggo proses perakitan lan proses kecepatan tinggi. pilih.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan