Robot Palletizing

  • YASKAWA MOTOMAN-MPL160Ⅱ palletizing robot

    Robot palletizing YASKAWA MOTOMAN-MPL160Ⅱ

    Robot palletizing MOTOMAN-MPL160Ⅱ, 5 sumbu vertikal multi-sendi jinis, massa maksimum 160Kg sing bisa diunggah, elongasi horisontal maksimal 3159mm, kanthi karakteristik kecepatan tinggi lan stabil. Kabeh poros duwe output daya sithik, ora butuh pager keamanan, lan peralatan mekanik sing sederhana. Lan nggunakake poros L-lengan dawa palletizing lan sumbu U kanggo entuk kisaran palet paling gedhe lan nyukupi kabutuhan pangguna nganti paling gedhe.

  • Yaskawa palletizing robot MOTOMAN-MPL300Ⅱ

    Robot Yaskawa palletizing MOTOMAN-MPL300Ⅱ

    Iki fleksibel banget Robot paletis 5 sumbu Yaskawa kanthi efektif bisa ngatasi beban tanpa nyebabake kacepetan utawa kinerja, lan stabil lan gampang dijaga. Iki entuk kacepetan paling cepet ing donya liwat aplikasi motor servo low-speed rendah lan teknologi kontrol end-end, mula nyingkat wektu motret ing dalan, ningkatake efisiensi otomatisasi, lan ngasilake luwih akeh pangguna.

  • YASKAWA palletizing robot MPL500Ⅱ

    Robot palletizing YASKAWA MPL500

    Ing YASKAWA robot palletizing MPL500Ⅱ nggunakake struktur kothong ing lengen robot, sing ngindhari gangguan antarane kabel lan nyadari gangguan nol ing antarane kabel, perangkat keras lan peralatan periferal. Lan panggunaan sumbu L lengan dawa lan sumbu U sing cocog kanggo palletizing nyadari kisaran palet paling gedhe.

  • YASKAWA palletizing robot MPL800Ⅱ

    Robot palletizing YASKAWA MPL800Ⅱ

    Logistik kothak kanthi kecepatan dhuwur lan presisi tinggi Robot palletizing YASKAWA MPL800Ⅱ nggunakake sumbu L-lengen dawa lan sumbu U sing cocog kanggo palet kanggo entuk kisaran palet paling gedhe. Struktur kontrol pusat sumbu T bisa ngemot kabel supaya ora ana gangguan perangkat keras lan peralatan periferal. Piranti lunak palletizing MOTOPAL bisa diinstal, lan programmer pengajaran bisa digunakake kanggo ngoperasikake operasi palet. Program paletet otomatis digawe, wektu instalasi cendhak, luwih gampang milih utawa ngalih operasi, gampang lan gampang dipelajari, lan nambah efisiensi operasi.