Robot palletizing YASKAWA MPL800Ⅱ

Katrangan singkat:

Logistik kothak kanthi kecepatan dhuwur lan presisi tinggi Robot palletizing YASKAWA MPL800Ⅱ nggunakake sumbu L-lengen dawa lan sumbu U sing cocog kanggo palet kanggo entuk kisaran palet paling gedhe. Struktur kontrol pusat sumbu T bisa ngemot kabel supaya ora ana gangguan perangkat keras lan peralatan periferal. Piranti lunak palletizing MOTOPAL bisa diinstal, lan programmer pengajaran bisa digunakake kanggo ngoperasikake operasi palet. Program paletet otomatis digawe, wektu instalasi cendhak, luwih gampang milih utawa ngalih operasi, gampang lan gampang dipelajari, lan nambah efisiensi operasi.


Detail Produk

Tag Produk

Robot Palletizing  Katrangan :

Logistik kothak robot palletizing MPL800Ⅱ nduweni kualitas lan presisi sing stabil, kanthi bobot nggawa 800Kg lan kisaran maksimal 3519mm. Robot palletizing digunakake ing kemasan, logistik, panganan, omben-omben, kimia, konstruksi, obat-obatan lan industri liyane. Dheweke bisa ngrampungake operasi pengepakan, penanganan, palletizing, lan depalletizing saka macem-macem produk kayata panganan, obat-obatan, bir lan omben-omben, lsp. Otomatisasi produksi pabrikan tradisional wis nambah kapasitas produksi lan tunjangan ekonomi.

Logistik kothak kanthi kecepatan dhuwur lan presisi tinggi robot palletizing MPL800Ⅱ nggunakake sumbu L-lengen dawa lan sumbu U sing cocog kanggo palet kanggo entuk kisaran palet paling gedhe. Struktur kontrol pusat sumbu T bisa ngemot kabel supaya ora ana gangguan perangkat keras lan peralatan periferal. Piranti lunak palletizing MOTOPAL bisa diinstal, lan programmer pengajaran bisa digunakake kanggo ngoperasikake operasi palet. Program paletet otomatis digawe, wektu instalasi cendhak, luwih gampang milih utawa ngalih operasi, gampang lan gampang dipelajari, lan nambah efisiensi operasi.

Rincian Teknis saka  Robot Palletizing:

Sumbu sing Dikontrol Payload Max Working Range Baleni maneh
4 800Kg 3159mm ± 0,5mm
Bobot Pasokan Daya S Axis L Axis
2550Kg 10kVA 65 ° / detik 65 ° / detik
Sumbu U Sumbu R B Poros T Axis
65 ° / detik - ° / detik - ° / detik 125 ° / detik

Logistik kothak robot palletizing MPL800Ⅱ yaiku model khusus sing digunakake kanggo palet lan pangiriman palet, kothak, lan bahan. Ngatasi kekurangan tenaga kerja, nambah efisiensi produksi tenaga kerja, nyuda biaya produksi, nyuda intensitas tenaga kerja, lan nambah lingkungan produksi. Amarga epidemi radhang paru-paru makutha global saiki, nyegah wong-wong saka operasi produksi klempakan,robot palletizing wis dadi pilihan pangguna sing luwih akeh.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan