Robot Penanganan Yaskawa Enem Sumbu Gp20hl

Katrangan singkat:

Ing YASKAWA enem sumbu nangani robot GP20HLnduweni momotan maksimum 20Kg lan pemanjangan maksimal 3124mm. Wis tekan sing dawa banget lan bisa nggayuh kinerja sing pas kanggo ngoptimalake produktivitas.


Detail Produk

Tag Produk

Penanganan Robot  Katrangan :

Ing YASKAWA enem sumbu nangani robot GP20HL nduweni momotan maksimum 20Kg lan pemanjangan maksimal 3124mm. Wis tekan sing dawa banget lan bisa nggayuh kinerja sing pas kanggo ngoptimalake produktivitas.

Ing robot nangani sumbu enem GP20HL umume digunakake kanggo mbukak lan mbongkar, nangani materi, kemasan, njupuk, palletizing, lan liya-liyane. poros pergelangan tangan kothong nggunakake struktur RBBT, sing nambah kebebasan awak lan ngindhari gangguan karo robot sing ngelawan. Sanalika, siklus produksi saya apik lan efisiensi produksi ditambah.

Ing robot nangani GP20HL bisa digunakake kanggo nyelehake jarak cendhak ing tata letak kepadatan tinggi, lan lengen ndhuwur sing disederhanakake bisa ngubungi bagean ing papan sing sempit. . Robot iki nduweni macem-macem gerakan bangkekan, torsi dhuwur, lan macem-macem tata letak lan aplikasi sing bisa digunakake. Desain lan perawatan kabel listrik luwih ringkes lan efisien.

Rincian Teknis HRobot andling :

Sumbu sing Dikontrol Payload Max Working Range Baleni maneh
6 20Kg 3124mm ± 0,15mm
Bobot Pasokan Daya S Axis L Axis
560Kg 4.0kVA 180 ° / detik 180 ° / detik
Sumbu U Sumbu R B Poros T Axis
180 ° / detik 400 ° / detik 430 ° / detik 630 ° / detik

Kombinasi saka Robot seri GP lan kontroler anyar YRC1000 lan YRC1000micro nyadari kacepetan gerakan paling dhuwur ing donya, akurasi lintasan, lan resistensi lingkungan. Cocog kanggo aplikasi ing pasar 3C kanggo mecah, ngrakit, nangani, lan nyoba. "Manajer umum Yaskawa Electric (China) Co., Ltd. Saikawa Seigo Nishikawa ujar manawa komponen utama nggunakake produk Yaskawa dhewe, bisa entuk wektu pangiriman sing luwih cekak. Aku yakin mesthi bakal nyukupi kabutuhane para pelanggan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan