Robot nyemprot Yaskawa MOTOMAN-MPX2600

Katrangan singkat:

Ing Robot Nyemprot Otomatis Yaskawa Mpx2600 Dilengkapi Plugs Ing endi wae, sing Bisa Ditandhingake Kanthi Bentuk Peralatan sing Beda. Lengan Nduwe Pipa Gamelan. Lengan Berongga Kaliber Gedhe Digunakake Kanggo Nyegah Gangguan Cat lan Pipa Udara. Robot kasebut bisa dipasang ing lemah, dipasang ing tembok, utawa terbalik kanggo entuk tata letak sing fleksibel. Koreksi Posisi Gabungan Robot Ngembangake Jembar Gerak sing Efektif, Lan Objek sing Bakal Dicet Bisa Diselehake ing cedhak Robot.


Detail Produk

Tag Produk

Robot Nyemprot Otomatis   Katrangan :

Panganggone Robot Nyemprot Otomatis Yaskawa Motoman-Mpx2600 Kalebu Penanganan lan Penyemprotan. Bidang Aplikasi Klebu Nyemprotake Mobil, Nyemprotake TV, Nyemprotake Ponsel, Nyemprot Plastik, Nyemprotake Peralatan Coating, lan liya-liyane. Ngadopsi Lengan Berongga Kaliber Besar, Tipe Multi-Joint Vertikal Vertis 6, Beban Maksimal 15kg, Lan Range Maksimum Gerak 2000mm. Senjata Semprotan Multiple Lan Bisa Dipasang Kanggo Nggawe Semprotan Berkualitas Tinggi.

Ing Robot Nyemprot Otomatis Yaskawa Mpx2600 Dilengkapi Plugs Ing endi wae, sing Bisa Ditandhingake Kanthi Bentuk Peralatan sing Beda. Lengan Nduwe Pipa Gamelan. Lengan Berongga Kaliber Gedhe Digunakake Kanggo Nyegah Gangguan Cat lan Pipa Udara. Robot kasebut bisa dipasang ing lemah, dipasang ing tembok, utawa terbalik kanggo entuk tata letak sing fleksibel. Koreksi Posisi Gabungan Robot Ngembangake Jembar Gerak sing Efektif, Lan Objek sing Bakal Dicet Bisa Diselehake ing cedhak Robot.

Ing Robot Nyemprot Otomatis Yaskawa Mpx2600 Ngadopsi Kabinet Kontrol Cilik Nggawe Unit sing Cocog banget Kanggo Tujuan Nyemprot. Dhuwuré udakara 30% luwih cilik tinimbang model asli, lan nduwe liontin mulang standar lan liontin sing ngajokake bukti-bledosan kanggo wilayah sing mbebayani. 

Rincian Teknis saka  Robot Nyemprot Otomatis:

Sumbu sing Dikontrol Payload Max Working Range Baleni maneh
6 15kg 2000mm ± 0,2mm
Bobot Pasokan Daya s Axis l Sumbu
485kg 3kva 120 ° / Sek 120 ° / Sek
sampeyan Axis r Axis b Sumbu t Sumbu
125 ° / Sek 360 ° / Sek 360 ° / Sek 360 ° / Sek

Ing Robot Nyemprot Otomatis Mpx2600 Bisa Nyadari Penyemprotan Cerdas, Produksi Fleksibel, Efisiensi Penyemprotan Dhuwur, Lapisan Seragam Produk sing Diprodhuksi, Lan Robot Gampang Dioperasikake lan dijaga. Iki minangka Pembantu sing Apik Kanggo Operasi Penyemprotan Perusahaan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan