• Handling Robots
  • Painting Robots
  • Welding Robots
  • Palletizing Robots

Robot Industri

Robot kita dirancang kanggo nggayuh otomatisasi industri revolusioner lan komitmen kanggo menehi kontribusi kanggo ngrampungake tantangan bisnis para pelanggan.

  • GP25

    GP25

    Robot penanganan tujuan umum Yaskawa MOTOMAN-GP25, kanthi fungsi sing akeh lan komponen inti, bisa nyukupi kabutuhan pangguna sing akeh, kayata nyekel, masang, ngrakit, mecah, lan ngolah bagean akeh.

  • MPX1150

    MPX1150

    Robot penyemprotan mobil MPX1150 cocog kanggo nyemprotake bahan kerja cilik. Bisa nggawa massa maksimal 5Kg lan elongasi horisontal maksimal 727mm. Bisa digunakake kanggo nangani lan nyemprot. Iki dilengkapi lemari kontrol miniatur DX200 khusus kanggo nyemprot, dilengkapi liontin ajar standar lan liontin ajar bukti-bledosan sing bisa digunakake ing wilayah sing mbebayani.

  • AR900

    AR900

    Robot las laser workpiece cilik MOTOMAN-AR900, jinis sumbu vertikal 6 sumbu, muatan maksimum 7Kg, pemanjangan maksimum horisontal 927mm, cocog kanggo kabinet kontrol YRC1000, nggunakake las busur, pangolahan laser, lan penanganan. Iki nduweni stabilitas dhuwur lan cocog kanggo akeh, Lingkungan kerja kaya iki, hemat biaya, minangka pilihan pertama kanggo akeh perusahaan MOTOMAN robot Yaskawa.

Rawuh Anyar

Saliyane produk kinerja tinggi, kita nyedhiyakake layanan integrasi robot sing andal, bisa digunakake kanthi aman lan efisien - sanajan ing kahanan ekstrem.

Integrasi robot panyedhiya layanan

  • rewarding
  • robots to be shipped
  • warehouse robot packing

Didegake tanggal 23 Februari 2011, Shanghai Jiesheng Robot Co., Ltd. minangka perusahaan teknologi tinggi komprehensif sing spesialisasine ing riset lan pangembangan, produksi, lan pemasaran peralatan lan bahan ing bidang robot industri, pengelasan lan pemotongan, lan nyediakake layanan teknis lengkap. Produk utama perusahaan: robot Yaskawa, sel kerja las, stasiun kerja pengelasan, ruang kerja pengelasan, peralatan las lan aksesoris. Produk umume digunakake ing las busur, welding spot, gluing, cutting, handling, palletizing, painting, riset ilmiah lan pengajaran. Nyedhiyakake desain peralatan instalasi, instalasi, lan layanan purna jual kanggo pabrikan komponen otomatis.

Teknologi Tiongkok minangka sing paling apik ing saindenging jagad lan kabijakan MAEDA "Made in China" tegese kelas utama, proses pangembangan lan pabrikan sing konsisten ing China.

Produk Fitur

Aplikasi kanggo Mini Crane ora ana watesan. Ing kene sampeyan bakal ndeleng galeri gambar lan video kanggo golek inspirasi kanggo tugas sabanjure.