Robot las laser YASKAWA MOTOMAN-AR900

Katrangan singkat:

Bahan kerjane cilik robot las laser MOTOMAN-AR900, 6-sumbu vertikal multi-gabungan jinis, muatan maksimum 7Kg, pemanjangan horisontal maksimum 927mm, cocog kanggo kabinet kontrol YRC1000, panggunaan kalebu las busur, pamrosesan laser, lan penanganan. Wis stabilitas dhuwur lan cocog kanggo macem-macem Jinis lingkungan kerja, larang regane biaya, minangka pilihan pisanan saka akeh perusahaanRobot MOTOMAN Yaskawa.


Detail Produk

Tag Produk

Robot Las Laser  Katrangan :

Dibandhingake karo model sadurunge, ing Seri MOTOMAN-AR saka Robot pengelasan busur Yaskawa wis ningkatake kebebasan gerakan, kompak lan nyuda ukuran robot. Robot bisa dilebokake ing kepadatan tinggi, sing ngirit ruangan kanggo peralatan produksi para pelanggan.

Bahan kerjane cilik robot las laser MOTOMAN-AR900, 6-sumbu vertikal multi-gabungan jinis, muatan maksimum 7Kg, pemanjangan horisontal maksimum 927mm, cocog kanggo kabinet kontrol YRC1000, panggunaan kalebu las busur, pamrosesan laser, lan penanganan. Iki nduweni stabilitas dhuwur lan cocog kanggo akeh, Lingkungan kerja kaya iki, hemat biaya, minangka pilihan pertama kanggo akeh perusahaan MOTOMAN robot Yaskawa.

Ing robot las laser MOTOMAN-AR900 bisa dilengkapi macem-macem bedhil las sensor lan sensor. Liwat tumindak cepet, bisa nyuda beat. Nganggo desain sing nyuda gangguan ing antarane lengen lan peralatan periferal, lan cocog kanggolas bagean cilik.

Rincian Teknis saka Robot Las Laser :

Sumbu sing Dikontrol Payload Max Working Range Baleni maneh
6 7Kg 927mm ± 0,01mm
Bobot Pasokan Daya S Axis L Axis
34Kg 1.0kVA 375 ° / detik 315 ° / detik
Sumbu U Sumbu R B Poros T Axis
410 ° / detik 550 ° / detik 550 ° / detik 1000 ° / detik

Inovasi iki robot las laser anyar ing struktur, kinerja lan fungsi nambah kebebasan gerakan lan kompak awak. Wis nyadari simplifikasi proses instalasi lan nambah efisiensi produksi. Menapa malih, perusahaan kasebut minangka panyedhiya layanan purna jual kelas pertama Yaskawa, lan perawatan peralatan dijamin.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan