Robot penanganan cerdas YASKAWA MOTOMAN-GP35L

Katrangan singkat:

Ing Robot penanganan cerdas YASKAWA MOTOMAN-GP35L nduweni kapasitas momotan maksimum 35Kg lan kisaran elongasi maksimum 2538mm. Yen dibandhingake karo model sing padha, duwe lengan ekstra dawa lan ngembangake jangkauan aplikasi. Sampeyan bisa nggunakake kanggo transportasi, pickup / packing, palletizing, assembling / distribusi, lsp.


Detail Produk

Tag Produk

Penanganan Robot  Katrangan :

Ing Robot penanganan cerdas YASKAWA MOTOMAN-GP35L nduweni kapasitas momotan maksimum 35Kg lan kisaran elongasi maksimum 2538mm. Yen dibandhingake karo model sing padha, duwe lengan ekstra dawa lan ngembangake jangkauan aplikasi. Sampeyan bisa nggunakake kanggo transportasi, pickup / packing, palletizing, assembling / distribusi, lsp.

Bobot awak saka robot penanganan cerdas MOTOMAN-GP35L yaiku 600Kg, bahan proteksi awak nggunakake standar IP54, kelas proteksi sumbu pergelangan tangan yaiku IP67, lan nduweni struktur anti-gangguan sing padhet. Cara instalasi kalebu dipasang ing jubin, mudhun, tembok, lan condhong, sing bisa diatur miturut kabutuhane pelanggan.

Rincian Teknis HRobot andling :

Sumbu sing Dikontrol Payload Max Working Range Baleni maneh
6 35Kg 2538mm ± 0,07mm
Bobot Pasokan Daya S Axis L Axis
600Kg 4.5kVA 180 ° / detik 140 ° / detik
Sumbu U Sumbu R B Poros T Axis
178 ° / detik 250 ° / detik 250 ° / detik 360 ° / detik

Nomer kabel ing antarane Robot penanganan cerdas MOTOMAN-GP35L lan kabinet kontrol dikurangi, sing bisa ningkatake perawatan nalika nyedhiyakake peralatan sing gampang, sing nyuda wektu kanggo operasi panggantos kabel biasa. Desain pangurangan interferensi ngidini robot kerapatan kanthi kerapatan tinggi, lan lengen ndhuwur sing efisien ndadekake gampang akses menyang bagean ing wilayah sing sempit. Antena sing ditambahi bisa ngoptimalake jangkoan robot, lan gerakan pergelangan tangan sing amba ngilangi kesempatan gangguan, saengga bisa nambah fleksibilitas aplikasi kasebut. Posisi instalasi macem-macem kanggo perkakas lan sensor nggampangake integrasi sing gampang kanggo memenuhi syarat proyek sing unik.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan