Posisi

  • Positioner

    Posisi

    Ing posisi robot lasminangka bagean penting saka lini produksi las robot lan keluwesan plus unit las. Peralatan kasebut nduweni struktur sing sederhana lan bisa muter utawa nerjemahake benda kerja sing dilas menyang posisi las sing paling apik. Biasane, robot las nggunakake rong posisi, siji kanggo las lan liyane kanggo mbukak lan mbuwang benda kerja.