Robot las YASKAWA otomatis AR1440

Katrangan singkat:

Robot las otomatis AR1440, kanthi presisi tinggi, kacepetan dhuwur, fungsi spatter sing kurang, operasi terus-terusan 24 jam, cocog kanggo ngelas baja karbon, baja tahan karat, lembaran galvanis, paduan aluminium lan bahan liyane, digunakake ing macem-macem bagian otomatis, mebel logam, peralatan fitness, mesin rekayasa lan proyek las liyane. 


Detail Produk

Tag Produk

Robot Las Otomatis   Katrangan :

Robot las otomatis AR1440, kanthi presisi tinggi, kacepetan dhuwur, fungsi spatter sing kurang, operasi terus-terusan 24 jam, cocog kanggo ngelas baja karbon, baja tahan karat, lembaran galvanis, paduan aluminium lan bahan liyane, digunakake ing macem-macem bagian otomatis, mebel logam, peralatan fitness, mesin rekayasa lan proyek las liyane. ,

Robot MOTOMAN-AR1440 kanthi otomatis duwe beban maksimal 12Kg lan kisaran maksimal 1440mm. Panggunaan utamane yaiku las busur, pamrosesan laser, penanganan, lan liya-liyane. Kacepetan maksimal nganti 15% luwih dhuwur tinimbang model sing ana!

Rincian Teknis saka Robot Las Otomatis  :

Sumbu sing Dikontrol Payload Max Working Range Baleni maneh
6 12Kg 1440mm ± 0,02mm
Bobot Pasokan Daya S Axis L Axis
130Kg 1,5kVA 260 ° / detik 230 ° / detik
Sumbu U Sumbu R B Poros T Axis
260 ° / detik 470 ° / detik 470 ° / detik 700 ° / detik

Sampeyan bisa nggawe workstation robot welding kanggo welding bagean dawa (bagean knalpot, lsp). Liwat kombinasi rong Yaskawa MOTOMAN robot lan welding posisi MOTOPOS, las koordinasi duplex terkoordinasi bisa ditindakake. Pengelasan berkualitas tinggi kanthi efisiensi produksi sing dhuwur bisa ditindakake sanajan ngelas bagean dawa.

Sampeyan uga bisa nindakake las komponen sing efisien liwat tumindak terkoordinasi saka 3 robot MOTOMAN Yaskawa. Loro robot penanganan nyekel bahan kerja lan pindhah menyang posisi las sing paling cocog. Ing posisi sing paling cocog kanggo welding, kanggo njamin kualitas las stabil. Sawise welding rampung, robot langsung nindakake operasi penanganan, sing bisa nyederhanakake piranti penanganan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan