YASKAWA HANDLING ROBOT MOTOMAN-GP200R

Katrangan singkat:

MOTOMAN-GP200R, robot penanganan industri multi-gabungan vertikal 6 sumbu, kanthi akeh fungsi lan komponen inti, bisa nyukupi kabutuhan pangguna sing akeh, kayata nyekel, masang, ngrakit, mecah, lan ngolah bagean akeh. Beban maksimum yaiku 200Kg, kisaran tumindak maksimal yaiku 3140mm.


Detail Produk

Tag Produk

Penanganan Robot  Katrangan :

Panganggone robot nangani ing pirang-pirang bidang produksi wis mbuktekake manawa duweni peran sing apik kanggo ningkatake level otomatisasi produksi, ningkatake produktivitas tenaga kerja lan kualitas produk, mupangat ekonomi, lan ningkatake kahanan kerja para pekerja.

MOTOMAN-GP200R, 6 sumbu vertikal multi-gabungan, robot penanganan industri, kanthi fungsi lan komponen inti sing akeh, bisa nyukupi kabutuhan pangguna sing akeh, kayata nyekel, masang, ngrakit, mecah, lan ngolah bagean akeh. Beban maksimum yaiku 200Kg, kisaran aksi maksimal yaiku 3140mm, lan cocog kanggo kabinet kontrol YRC1000. Panggunaan kalebu penanganan, pickup / packing, palletizing, assembling / distribusi, lsp.

Ing Robot penanganan industri GP200R nyuda jumlah kabel ing antarane robot lan kabinet kontrol, nambah ketangguhan nalika nyedhiyakake peralatan sing gampang. Rak kasebut bisa nggunakake ruang kanthi efektif, lan nyadari tata letak sirkuit warna kanthi kombinasi karo robot liyane. Luwih gampang kerja sama karo piranti liyane.

Rincian Teknis HRobot andling :

Sumbu sing Dikontrol Payload Max Working Range Baleni maneh
6 200Kg 3140mm ± 0,05mm
Bobot Pasokan Daya S Axis L Axis
1760Kg 5.0kVA 90 ° / detik 85 ° / detik
Sumbu U Sumbu R B Poros T Axis
85 ° / detik 120 ° / detik 120 ° / detik 190 ° / detik

Dideleng saka produk sing diluncurake robot ing saindenging jagad, yaiku Robot penanganan industri seri GP teknologi berkembang ing arah intelijen, modularitas lan sistematisasi. Tren pangembangan utamane: modularization lan konfigurasi ulang struktur; teknologi kontrol Keterbukaan, PCisasi lan jaringan sistem; digitalisasi lan desentralisasi teknologi servo drive; kepraktisan teknologi fusi multi-sensor; optimalisasi desain lingkungan kerja lan fleksibilitas operasi, uga jaringan lan intelijen sistem.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan