Robot las busur Yaskawa AR2010

Katrangan singkat:

Ing Robot las busur Yaskawa AR2010, kanthi rentang tangan 2010 mm, bisa nggawa bobot 12KG, sing nggedhekake kacepetan robot, bebas gerak lan kualitas las! Cara instalasi utama robot las busur iki yaiku: jinis lantai, jinis munggah-mudhun, jinis sing dipasang ing tembok, lan jinis condhong, sing bisa nyukupi kabutuhan pangguna kanthi maksimal.


Detail Produk

Tag Produk

Robot Las busur Yaskawa   Katrangan :

MOTOMAN-AR robot seri nyedhiyakake kinerja sing kuat kanggo aplikasi las busur. Desain penampilan sederhana nggawe robot kerapatan tinggi gampang dipasang lan diresiki, lan diadaptasi kanthi lengkap kanggo digunakake ing lingkungan sing angel. Seri AR nduweni seri fungsi pemrograman canggih lan kompatibel karo macem-macem sensor lan senapan las.

Dibandhingake karo MOTOMAN-AR2010 utawa MOTOMAN-MA2010, wis entuk akselerasi paling dhuwur lan menehi kontribusi positif kanggo ningkatake produktivitas pelanggan.

Ing Robot las busur Yaskawa AR2010, kanthi rentang tangan 2010 mm, bisa nggawa bobot 12KG, sing nggedhekake kacepetan robot, bebas gerak lan kualitas las! Cara instalasi utama robot las busur iki yaiku: jinis lantai, jinis munggah-mudhun, jinis sing dipasang ing tembok, lan jinis condhong, sing bisa nyukupi kabutuhan pangguna kanthi maksimal.

Robot Las busur Yaskawa   Gambar :

YASKAWA ARC WELDING ROBOT 4
Yaskawa arc welding robot AR2010 2
YASKAWA ARC WELDING ROBOT
Yaskawa arc welding robot AR2010 1

Rincian Teknis saka Robot Las busur Yaskawa :

Sumbu sing Dikontrol Payload Max Working Range Baleni maneh
6 12Kg 2010mm ± 0,08mm
Bobot Pasokan Daya S Axis L Axis
260Kg 2.0kVA 210 ° / detik 210 ° / detik
Sumbu U Sumbu R B Poros T Axis
220 ° / detik 435 ° / detik 435 ° / detik 700 ° / detik

Robot pengelasan busur Yaskawa digunakake ing industri peralatan laser, industri peralatan nduwurke tumpukan, industri peralatan kontrol numerik, industri peralatan cetak, industri pamrosesan perangkat keras, industri peralatan baterai lithium, lan duwe komitmen kanggo nyedhiyakake pabrikan peralatan kanthi solusi otomasi kontrol industri terintegrasi lan produk pendukung. Kontribusi kanggo nambah efisiensi perusahaan, mbantu perusahaan ningkatake keamanan produksi, efisiensi produksi, lan kualitas produk; nyuda konsumsi energi; ningkatake proses riset robotika lan pengembangan lan industrialisasi kanggo entuk manfaat saka perusahaan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan