Robot Lukisan Yaskawa Motoman-Mpx1950

Katrangan singkat:

Robot Lukisan Yaskawa Motoman-Mpx1950

Jinis multi-gabungan vertikal sumbu 6 iki duwe beban maksimal 7Kg lan kisaran maksimal 1450mm. Iki nggunakake desain lengen sing cekak lan langsing, sing cocog banget kanggo nginstal nozel peralatan semprotan, saengga bisa nyemprot kanthi kualitas apik lan stabil.


Detail Produk

Tag Produk

Robot Lukisan  Katrangan :

Robot Lukisan Yaskawa Motoman-Mpx1950 Digunakake Kanggo Ngeterake lan Nyemprotake Bahan Baku cilik lan Sedheng. Iki Digunakake Akeh ing Departemen Produksi Kerajinan kayata Mobil, Meter, Piranti Listrik, lan Enamel. Jinis Multi-Joint Vertical Vertical 6-Axis Nduweni Maksimum 7kg Lan Range Maksimum 1450mm. Ngadopsi Desain Lengan Berongga lan Langsing, Sing Cocog Banget Kanggo Nginstal Nozel Peralatan Semprotan, Mula Nggawe Semprotan Berkualitas Tinggi lan Stabil.

Amarga Evaluasi maneh saka Robot Nyemprot Mpx1950 Lengan Kanggo Bahan Baku Ukuran Kecil lan Menengah, Robot Bisa Dikonfigurasi Cedhak karo Objek sing Bakal Dilapisi. Cocog Kanggo Kabinet Kontrol Dx200. Dhuwur Kabinet Kontrol dikurangi udakara 30% Dibandhingake karo Model Asli Kita, yaiku Kabinet Kontrol Miniatur. Kanthi Watesan Gerak Robot Kanggo Range sing Disetel, Rentang Nyetel Pagar Keamanan Bisa Dikurangi, Ngirit Ruang, Lan Nyedhiyakake Pilihan Liyane Kanggo Mesin liyane.

Rincian Teknis saka  Robot Lukisan:

Sumbu sing Dikontrol Payload Max Working Range Baleni maneh
6 7kg 1450mm ± 0,15mm
Bobot Pasokan Daya s Axis l Sumbu
265kg 2.5kva 180 ° / Sek 180 ° / Sek
sampeyan Axis r Axis b Sumbu t Sumbu
180 ° / Sek 350 ° / Sek 400 ° / Sek 500 ° / Sek

Saben Mpx1950 Peralatan Kanggo Nyemprotake Bahan Baku Cilik lan Sedheng Bisa Ngrampungake Tindakan, lan Controller Robot Minangka Piranti sing Ngirim Sinyal Komando Kanggo Sistem Drive lan Aktuator Miturut Program Input Kanggo Ngontrol Lintasan Gerakan Alat Robot Tunggal. Menapa malih, Dilengkapi Piranti Programmable Portable sing Bisa Nindakake Pemrograman Offline. Robot kasebut Bisa Mlumpat Kanthi Program Lintasan Pratelan lan Parameter Proses, sing Apike Ngapikake Efisiensi Lukisan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan