Yaskawa Penanganan Robot Motoman-Gp25

Katrangan singkat:

Ing Yaskawa MOTOMAN-GP25 robot penanganan tujuan umum, kanthi fungsi sing akeh lan komponen inti, bisa nyukupi kabutuhan pangguna sing akeh, kayata nyekel, masang, ngrakit, mecah, lan ngolah bagean akeh.


Detail Produk

Tag Produk

Penanganan Robot  Katrangan :

Ing Yaskawa MOTOMAN-GP25 tujuan umum robot nangani, kanthi fungsi sing akeh lan komponen inti, bisa nyukupi kabutuhan pangguna sing akeh, kayata nyekel, masang, ngrakit, mecah, lan ngolah bagean akeh.

MOTOMAN-GP25 universal robot nangani nduwe momotan maksimum 25Kg lan kisaran maksimal 1730mm. Nduweni jumlah muatan, kacepetan, lan pergelangan tangan paling dhuwur sing diidini ing kelas. Bisa entuk kapasitas transfer dhuwur, pilihan sing cocog kanggo aplikasi pangolahan batch lan kemasan gedhe. Desain pangurang interferensi ngidini supaya bisa kerja sama karo robot liyane kanthi luwih raket lan tanpa alangan, lan bisa digunakake kanggo nangani, njupuk / ngemasi, palletizing, assembling / packing, lsp

Sisih bangkekan saka Robot MOTOMAN-GP25 nggunakake standar IP67, lan struktur anti-gangguan sing kuat bisa dipimpin cocog karo dhasar sendhi. Nambah produktivitas. Jumlah kabel ing antarane robot lan kabinet kontrol dikurangi saka loro dadi siji, sing nyuda wektu kanggo ngganti kabel reguler, nambah perawatan lan nyedhiyakake peralatan sing gampang.

Rincian Teknis HRobot andling :

Sumbu sing Dikontrol Payload Max Working Range Baleni maneh
6 25kg 1730mm ± 0,02mm
Bobot Pasokan Daya s Axis l Sumbu
250kg 2.0kva 210 ° / Sek 210 ° / Sek
sampeyan Axis r Axis b Sumbu t Sumbu
265 ° / Sek 420 ° / Sek 420 ° / Sek 885 ° / Sek

MOTOMAN-GP25 nggunakake struktur lengen kothong, sing bisa nggabungake kabel sensor lan pipa gas kanggo nyuda gangguan antarane lengen lan peralatan periferal, lan kecepatan sintesis ditambah udakara 30% dibandhingake karo model sing ana. Wektu siklus dikurangi lan ditambah. Efisiensi produksi nggawe nilai luwih dhuwur kanggo perusahaan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan